Vi har samlet svar på de spørgsmål, som vi ofte hører fra virksomheder, der ønsker at vælge det rette lagerhotel til deres virksomhed. Måske er der også svar på et af dine spørgsmål her.

Du er altid velkommen til at kontakte EMS Lagerhotel, hvis du har spørgsmål til, hvad vi kan gøre for jer.

Ja, små produktionsopgaver er en af vores styrker.

Vi håndterer hver dag opgaver, hvor vi samler komponenter fra kundernes lager og sender det færdige produkt ud til slutkunder, butikker eller hvor vores kunder ønsker det.

Vi finder i fællesskab med jer ud af, hvilket udstyr, vi har brug for, for at løse produktionsopgaven.

Vi ekspederer og afsender stort set alle ordrer samme dag, som vi modtager dem, og vi gør os umage for at opfylde den hurtige levering, som jeres kunder efterspørger.

Ja, vi har aftaler med de førende fragtfirmaer, der varetager forsendelser af paller og pakker til hele Danmark og til udlandet.

Ja, vi er vant til at håndtere farligt gods. Vi kan stille specialindrettede rum til rådighed med ventilation og andre særlige foranstaltninger, som jeres varegrupper kræver.

Ja, vi vedligeholder lagerbeholdningen for en række af vores kunder. Vi tilbyder både at holde jeres lagersystem ajour og at bestille nye varer, i det omfang, I ønsker det.

Ja, som en full service partner kan vi indgå en aftale, hvor vores kontormedarbejdere varetager kundeserviceopgaven for jer.

Som kunde hos EMS Lagerhotel beregner vi en individuel pris til jer. Prisen tager udgangspunkt i jeres lagerbehov, hvor mange forsendelser, vi skal håndtere for jer, hvor store jeres enheder og forsendelserne er, og hvilken grad af service, I ønsker.